Banana Moon

Meny hjemOm ossMeny GalleriMeny Kontakt

 

Indias farger og stoffer har fasinert mennesker i lang tid, og er noe av det som sitter igjen lengst i hukommelsen til de som selv har reist i dette landet. BananaMoon vil bringe noe av Indias sjarm til Trondheim, og tilbyr indiske varer i sin butikk på Lamon i Trondheim, og på festivaler rundt om i landet.


BananaMoon ble startet i 2008, og flyttet inn i sine lokaler i Strandveien i Juni 2009. Vi er en liten butikk med et stort utvalg av klær, smykker og ting & tang. Vi reiser selv til India, og kjøper våre varer stort sett direkte hos produsentene. Vi handler i små skala og med små bedrifter i India, reiser rundt på markeder og besøker verksteder. Med dette håper vi å bidra til mer økonomisk selvstendighet på et lokalt plan i India. Gjennom å kutte ut mellomleddene kan vi samtidig tilby våre kunder i Norge indiske varer til en rimelig pris, uten at dette går ut over hverken kvaliteten på varene eller produsentenes levevilkår.


Vi handler både ferdigproduserte varer, og lager opp egne små kolleksjoner. I vår butikk finner Du derfor mage unike klesplagg, som vekker oppmerksomhet og setter litt farge på tilværelsen. Vi har både festantrekk og hverdagsklær til Store, Små, Runde, Lange, Skjeve, Tynne, Korte og til de i mellom. I tillegg finner Du håndtrykte sengetepper, naturlige parfymoljer, håndrullet røkelse og en rekke bokser, smykker og pynt til både mennesker og heimen.


Velkommen til våre koselige lokaler i Strandveien 19, tirsdag til lørdag klokka 12-17